WIE ZIJN WIJ

We kunnen alles voor elkaar krijgen binnen MS Office

Experts4Office maakt deel uit van Capwell BV en is ontstaan vanuit de specialistische aard. Bij Experts4Office pakken we het graag pragmatisch aan. We willen immers kwaliteit garanderen en het is de bedoeling dat de oplossing ook op de lange termijn werkt.

... De allerbeste MS Office specialisten: onder één dak

WAAROM EXPERTS4OFFICE

Altijd samen en transparant

Local for Local

Experts4Office is, met honderden aangesloten experts verspreid over heel Nederland, een landelijk sterke partner in het leveren van MS Office maatwerk. Hierdoor bent u verzekerd van een specialist bij u in de buurt. Zoek op onze radar naar een specialist bij u in de buurt.

Altijd de juiste specialist

Onze ontwikkelaars hebben ieder hun eigen specialisme. Naast de technische vaardigheden zorgen wij er ook voor dat de specialist past binnen uw bedrijf. Gegarandeerd een prettige samenwerking.

20 jaar bewezen stabiele partner

In 1999 zelf begonnen met het bouwen van goed vindbare onlineplatforms. Omdat we zelf weten hoe het is om aan beide kanten van de tafel te zitten pakken we projecten anders aan. Altijd transparant en in overleg.

WERKEN BIJ EXPERTS4OFFICE

Werk mee aan onze missie

Wij bouwen aan een bedrijf, waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Waar intellect en gedrevenheid hand in hand gaan met plezier. Vind je dit ook terug in je eigen DNA? Neem dan contact met ons op want we zijn opzoek naar nieuwe collega's!

Stage: Jr Account Manager

5 dagen voor 7 maanden

€300,00 - € 499,00

Senior Account Manager

5 dagen voor 7 maanden

€2.455,00 - € 3.469,00