Onze werkwijze_

Experts4Office beschikt over de beste Microsoft Office ontwikkelaars van Nederland. Omdat wij door heel Nederland projecten uitvoeren, is er altijd lokaal een specialist beschikbaar. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring opgebouwd en zijn al vele malen succesvol ingezet bij onze partners.

Hoe we te werk gaan

01.

Inventarisatie en advies

Samen met één van onze business consultants bespreekt u wat uw huidige situatie is en wat de exacte behoeften zijn binnen uw organisatie. Aan de hand van uw input en onze jarenlange ervaring binnen het Microsoft Office werkveld brengen wij een advies uit. Dit advies omvat zowel de ‘hoe’ als de ‘wie’.

Inventarisatie en advies

02.

Selectie

Na het in kaart brengen van uw situatie en behoeften, verbindt Experts4Office u met de juiste Expert die u kan helpen het project succesvol te realiseren.

Selectie

03.

Aan tafel met de Expert

Om op persoonlijke en directe wijze ‘uit de eerste hand’ uw wensen en ideeën in detail te horen komt de Expert op uw locatie langs. Gedurende dit gesprek denkt de Expert uiteraard mee en indien nodig draagt hij/zij ideeën aan. Het resultaat van deze ontmoeting wordt vertaald naar een concreet plan van aanpak.

Aan tafel met de Expert

04.

Offerte op maat

De business consultant van Experts4Office maakt een offerte op maat voor u. Hierin staat duidelijk omschreven wat de scope van werkzaamheden betreft, hoewel werkuren de Expert inschat, wat de verwachte oplevertijd is en natuurlijk een overzicht van de kosten.

Offerte op maat

05.

Ontwikkelfase - vinger aan de pols

Experts4Office werkt sámen met u richting het eindresultaat. Gedurende het gehele ontwikkeltraject is het mogelijk voor u om bij te sturen. Mede vanwege onze jarenlange ervaring weten wij dat flexibiliteit bijdraagt aan een beter eindresultaat.

Ontwikkelfase - vinger aan de pols

06.

Oplevering

Vóór de eigenlijke oplevering zal de Expert samen met de (eind-)gebruikers het product / de oplossing volledig testen en eventuele bugs fixen. De oplevering zelf omvat uitleg, installatie, implementatie, overdracht en documentatie. Na oplevering bent u volledig eigenaar van de broncode.

Oplevering

07.

Optimalisatie, ondersteuning en onderhoud

U bent er vast mee bekend; het is nóóit af. Mochten er na ingebruikname andere wensen en/of goede ideeën naar boven komen vanuit uw organisatie, wilt u natuurlijk dat deze toegevoegd kunnen worden. In de toekomst is Experts4Office uw vaste aanspreekpunt voor nazorg. Denkt u hierbij aan onderhoud, aanpassingen en/of vervolgwerkzaamheden.

Optimalisatie, ondersteuning en onderhoud

Over ons

Zonder enige twijfel de juiste Expert op de juiste plek. Neem nu contact op!

Het is onze drive om de juiste Microsoft Office specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over het leveren van een maatwerk Office oplossing.

Lees meer
Over ons

De juiste specialist voor jouw opdracht

Meer weten? Een van onze specialisten zal graag samen met u door uw vraagstuk(ken) heen lopen. We halen voor u álles uit MS Office!